MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
29 MART Cuma 11:24
Advert - Advert - Advert - Advert

Madenli Belediyespor Play-Off'a Yükseldi

Madenli Belediyespor kulübü Amatör ligde başarı elde ederek sezonu 1. sırada tamamladı ve play-off'a yükseldi.

MADENLİ SPOR
Giriş Tarihi : 26-02-2019 08:09
Madenli Belediyespor Play-Off'a Yükseldi
"

Madenli Belediyespor kulübü Rize Amatör ligini 1. sırada tamamlayarak Play-Off'a yükselmeye hak kazandı.  24 Şubat Pazar günü Çayeli İlçe stadında oynanan şampiyonluk maçında rakip takımın gelmemesi üzerine Madenli Belediyespor kulübü iki takım olarak maça çıktı kısa süreli maç yapıldı. Maçın öncesinde statda şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Şampiyonluk kutlamalarına Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, AK Parti Madenli Belde Başkanı Nuri Yılmaz ile çok sayıda belde halkı yer aldı.

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Maç öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Necip Yazıcı, takımı ve tüm ekibi tebrik ettiğini belirterek gelecek sezonda da aynı şekilde desteğimizin devam edeceğini belirtti. Goller sizden destek bizden diyen Başkan Yazıcı, gelecek dönemlerde takımımız inşallah Bal Liginde top koşturacaktır buna inanıyorum dedi.

BAŞARI HEPİMİZİN
Madenli Belediyespor kulübü Başkanı Mustafa Çalışkan'da galibiyet ve başarı tüm madenlimizin. Sizlerin gerek maddi gerekse stadı doldurarak göstermiş olduğunuz manevi desteğin karşılığını almış bulunuyoruz. Ligi 1. sırada tamamladık. İnşallah play-off maçlarımızı da aynı bu gayret ve başarı ile tamamlayarak bal ligine yükselmiş olacağız. Tekrar bizlerden desteğini esirgemeyen herkese, futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum dedi.

Şampiyonluk kutlamalarının ardından konvoy halinde madenli'ye gelinildi. Burada futbolcular ve teknik ekip belde halkının tebriklerini kabul etti. Ardından Madenli Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programına geçildi.

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR