MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 17:20
Advert - Advert - Advert - Advert

Kocaeli İl Müdürlüğüne Madenlili İsim Atandı

Madenlili hemşehrimiz Kamil Tüylüoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kocaeli İl Müdürlüğü'ne atandı.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 05-11-2020 10:55
Kocaeli İl Müdürlüğüne Madenlili İsim Atandı
"

Madenlili hemşehrimiz Kamil Tüylüoğlu, bakanlık atamasıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kocaeli İl Müdürlüğü'ne atanarak görevine başladı.

Geçen hafta Sağlık Bakanlığı kadrosundan istifa ederek ayrılan Kamil Tüylüoğlu, 30 Kasım Cuma günü Bakanlık tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürü olarak atanmıştı.

Tüylüoğlu, bakanlık tarafından resmi atamanın kendisine tebliğ edilmesinin sonra hemen göreve başladı 

Madenli Eski Belediye Başkanlarından Ahmet Tüylüoğlu'nun oğlu olan Kamil Tüylüoğlu, görev yaptığı diğer kamu kuruluşlarında çalışkanlığı, dürüstlüğü, ilkeli ve sistemli çalışması ile biliniyor.

Kamil Tüylüoğlu kimdir?

20.04.1978 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çayeli ilçesinde tamamlayan Tüylüoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

20 yıldır Kocaeli'nde ikamet eden Tüylüoğlu, 2010 itibariyle Sağlık Bakanlığı bünyesinde Kocaeli Devlet Hastanesi'nde devlet memuru olarak göreve başladı.

Daha sonra sırasıyla SEKA Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak çalışan Kamil Tüylüoğlu, bu hafta Bakanlık tarafından gerçekleştirilen atama ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Kocaeli İl Müdürü olarak dün göreve başladı. Tüylüoğlu, evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

 
ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR