MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
19 MART Salı 07:30
Advert - Advert - Advert - Advert

Çayeli Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı

Çayeli Belediyesi polis haftası münasebetiyle İlçede görev yapan polisler, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ayrıca programın 4 özel çocuğu da polis kıyafetleriyle yerlerini aldılar.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 12-04-2023 09:56   Güncelleme : 12-04-2023 09:56
Çayeli Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı

Çayeli Belediyesi düzenlemiş olduğu iftar programı ile Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıl dönümü ve polis haftası olması münasebetiyle ilçede görev yapan emniyet mensupları ile polis şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi tarafından organizasyonu gerçekleştirilen programda İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı, şehit aileleri, gaziler, ilçede görevli polis memurları, mahalle muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz katıldı.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Daha önceki saha ziyaretlerinde özel çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, kendilerine “ne olmak istiyorsunuz?” sorunu sorduğunda “Polis olmak istiyoruz” diyen 4 özek çocuğun hayallerini gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi, polis haftası münasebetiyle özel çocukları polis kıyafetleri giydirip programa dahil etti. Başkan Çiftçi iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmada “Bu güzel ve anlamlı programda hep birlikte bir arada olmaktan gerçekten büyük onur ve gurur duydum. Özelde ilçemizin genelde ilçe tüm bölgelerimizde huzuru, güvenliği ve asayişi sağlamak üzere günün her saatinde görevi başında olan değerli emniyet mensubu arkadaşlarımızın Polis haftası tebrik ediyorum. Bu şanlı mensubun kuruluşunun 178. Yılını da ayrıca kutluyorum. Bugün için bizim 4 tane güzel misafirimiz var. Hayalleri polis olmaktı bizlerde belediye olarak bu özel çocuklarımızı polis kıyafetleriyle giydirip o isteklerini o hayallerini bir nebze de olsa teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde onlara hediye etmek üzere yerine getirmiş olduk. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Rabbim sizleri ve tüm polislerimizi kötülüklerden korusun. Görevlerinizde başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR