MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:52

Derepazarı Belediyesi Tüm Öğrencileri Ücretsiz Taşıyacak

Rize’nin Derepazarı Belediyesi, tüm öğrencilere ulaşımı ücretsiz hale getirdi.

RİZE
Giriş Tarihi : 26-10-2019 22:36
Derepazarı Belediyesi Tüm Öğrencileri Ücretsiz Taşıyacak
"

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, diğer belediyelere örnek olacak bir uygulama başlattı. Başkan Metin, öğrencilerin ve ailelerin ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla ilçede ilköğretimden üniversitesine kadar tüm öğrencilerin belediye otobüslerinden ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

Başkan Metin, yaptığı açıklamada, “2019-2020 Eğitim öğretim yıllı süresince Derepazarı – Rize ve Rize – Derepazarı arasında orta öğretim, lise ve üniversite öğrencilerimize Derepazarı Belediyesi Halk otobüslerinde ücretsiz olarak ulaşım imkânı sağlanacaktır.” dedi.

Başkan Metin, ücretsiz ulaşım imkanından faydalanmak isteyen öğrencilerin bir an önce Belediye Sekreteryalığına gerekli evrakları teslim etmeleri gerektiğini ifade ederek, “Belediye Başkanlığımızın sağlamış olduğu bu imkândan faydalanmak isteyen Derepazarı’nda ikamet eden veya öğretim gören öğrencilerimizin Belediye Başkanlığımız sekretaryasına öğrenci belgeleri, ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı suretiyle müracaat etmeleri gerekmektedir.” diye konuştu.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR