MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
28 MART Perşembe 20:30
Advert - Advert - Advert - Advert

Cumhurbaşkanının 6 Günlük Rize Programı Yarın Akşam Başlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 günlük Rize programı kapsamında yarın (Perşembe) akşam saatlerinde Rize’ye gelecek.

RİZE
Giriş Tarihi : 10-02-2021 20:15
Cumhurbaşkanının 6 Günlük Rize Programı Yarın Akşam Başlıyor
"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize ve Trabzon İl Kongrelerine katılmak üzere 11 Şubat Perşembe akşam saatlerinde Rize’ye gelecek. 6 gün Rize’de babaocağı Güneysu’daki evinde konaklayacak olan Erdoğan, Salı günü Rize’den ayrılacak.

Cuma günü kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bazı programlara katılıp burada toplu açılışlarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını da buradaki İlahiyat Fakültesi Camiinde kılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Cuma günü düzenlenecek il kongrelerine de Rize’den video konferans yöntemiyle katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Türkiye'deki 100 mega projeden 3'ü konumunda bulunan ve Rize’de yapımı ve yapım çalışmaları devam eden İyidere Lojistik Merkezi ile Rize - Artvin Havalimanı ve Rize Şehir Hastanesi mevkii ile Rize’deki diğer yatırımlarla Artvin ve Trabzon’daki yatırımları da yerinde ve helikopterle inceleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İkizdere ilçesindeki Ovit Tüneli ile tek tüpü hizmete açılan Salarha Tünelinde de incelemede bulunması bekleniyor.

15 Şubat Pazartesi günü Yenişehir Spor Salonunda saat: 12.00’de gerçekleşecek olan AK Parti Rize İl Kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Şubat Salı günü saat: 14.30’da Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak Trabzon İl Kongresine katılacak. 6 gün memleketinde kalacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon il kongresine katılmak üzere Rize’den ayrılacak.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR