MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
29 MART Cuma 14:12
Advert - Advert - Advert - Advert

Çok Bilmişler Yüzünden Çayeli'nde Virüs Paniği Yaşandı

Önceki günlerde gribal enfeksiyon sebebiyle hastaneye başvuran iki vatandaşın korona virüsü taşıdığını sokağa yayanlar kısa süreli paniğe sebep oldu.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 21-03-2020 13:00
Çok Bilmişler Yüzünden Çayeli'nde Virüs Paniği Yaşandı
"

Önceki gün gribal enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle Çayeli Devlet Hastanesine başvuran 2 vatandaş için tedbir ve önlem amaçlı tahliller alınarak virüs testinden geçirilmek üzere Erzurum'a gönderildi. Bunu duyan vatandaşlar yanlış bilgiler ekleyerek Çayeli'nde virüslü iki kişi var, karantinaya alındılar, saklıyorlar gibi söylemler ile İlçede ve sokakta kısa süreli paniğe sebep oldular.

TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI
Hastaneye başvuran vatandaşlardan alınan kan örneklerinin sonuçları negatif çıkması ile birlikte ilçedeki vatandaşlar derin bir nefes aldı.

İLÇE BAŞKANI PAYLAŞTI
Hastaların durumu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, tedbir amaçlı yapılan testler sonucu negatif çıkmıştır diye paylaşım yaptı.

BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA YORUM YAPMAYIN, BAŞKASIYLA PAYLAŞMAYIN
Ülke genelinde oluşan bilgi kirliliğini önlemek İlçe halkını panik ve endişeye düşürmemek için LÜTFEN bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında asılsız söylemlerde bulunmayın.

BU TÜR BİLGİLER İLGİLİ KURUMLAR TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA İLE HALKA DUYURULMAKTADIR. DİĞERLERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR