MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
25 NİSAN Perşembe 07:15

Çayeli'nde Şiddetli Yağış Sel, Heyelan ve Su Baskınlarına Sebep Oldu

Çayeli'nde başlayan şiddetli yağış İlçede su baskınlarına sel ve heyelanlara sebep oldu.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 05-10-2020 12:00
Çayeli'nde Şiddetli Yağış Sel, Heyelan ve Su Baskınlarına Sebep Oldu
"

Sabah saatlerinde İlçede başlayan sağanak yağış kısa sürede bölgeyi etkisi altına aldı. Şiddetli yağış sebebiyle İlçe merkezinde bazı işyerlerini ve evlerin bodrum katlarını su bastı. Çayeli Belediyesi ekipleri yaşanan bu olumsuzluklara karşı hemen müdahalelere başlayarak zararı büyümeden önledi.

BİR EVE HEYELAN GİRDİ
Şiddetli yağış İlçenin 9 mart caddesini kısmi olarak ulaşıma kapadı. Çevre bölgelerden gelen sular ana yol güzergahına indi ve gölet oluşturdu. Altyapının yetersiz olduğu bölgede araçlar geçerken zorluk yaşadıç Aynıo anda ilçenin Yalı Mahallesinde buluna bir eve heyelan girdi. Kayan toprak yığını evin duvarını kırarak içeriye girdi. Evde bulunanlar büyük bir korku ile kendilerini dışarıya atarken yaralanan olmadı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: BÖLGEMİZİN ALTYAPISI BU TÜR YAĞIŞLARA CEVAP VERMEMEKTE
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, bölgeden yaptığı açıklamada aniden bastıran yağış sebebiyle bazı yerlerde su baskınları olduğunu belirtti. Geçmişte yapılan altyapının yetersiz olduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi, gelecek dönemde bir çok çalışmanın altyapı üzerine gerçekleşeceğini belirtti.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR