MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
19 NİSAN Cuma 11:30

Çayeli Belediyesi'nden Anlamlı Program

Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen programda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Umut Evi çocuklarıyla bir araya geldi.

ÇAYELİ
Giriş Tarihi : 22-06-2019 15:14
Çayeli Belediyesi'nden Anlamlı Program
"

Çayeli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu programda Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli Bakım ve Rehabilitasyon merkezine bağlı Umut Evinde yaşayan çocuklarla Sarıoğlu derneğine ait olan piknik alanında bir araya geldi. 

Umut Evinde yaşayan çocukların piknik sözünü yerine getiren Başkan Çiftçi, düzenlenen organizasyonda çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Program sonunda toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Çiftçi şu ifadelere yer verdi; Bizler bu kardeşlerimiz ile daha öncesinde de bir araya gelerek sohbet etme fırsatımız olmuştu. Onların bana ilettikleri ve benimde sözüm olan piknik organizasyonunu gerçekleştirdik. Birbirinden güzel ve değerli kardeşlerimizi kazanmak için gerek belediyemiz, gerekse şahsım olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirme çabas ve gayreti içerisine olacağız. Organizasyonun sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR