MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
25 NİSAN Perşembe 18:23

Çayeli Bakır'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Daveti

Çayeli Bakır, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Rize’de görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 11-01-2020 16:07
Çayeli Bakır'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Daveti
"

Türkiye'nin yeraltı maden işletmelerinden Çayeli Bakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlediği kahvaltı davetinde Rize basınını ağırladı. Çayeli Bakır Genel Müdürü Murat Güreşçi ve Çayeli Bakır yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen davete Rize'de görev yapan basın mensupları katıldı.
Davetin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayeli Bakır Genel Müdürü Murat Güreşçi; "Ülke ve dünya gündemini, hayatını bu mesleğe adamış sizin gibi gazeteciler sayesinde takip edebiliyoruz. Sizler zaman, mekân, mevsim gözetmeksizin görevinizi özveriyle yapıyorsunuz. Bizi her gün haberle buluşturuyorsunuz. Sizler gibi firma olarak bizler de topluma faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Emniyetli bir şekilde üretim yaparken çalışanlarımıza, çevremize ve toplumumuza kalıcı değerler bırakmak için çaba gösteriyoruz. Çalışanlarımızın mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak ülkemiz madenciliğine nitelikli profesyoneller ve madenciler yetiştirmeye çalışıyoruz. Sıfır deşarj politikamız ile çevremize ayrıca yerel satın alma ve yerel istihdam politikamız ile de komşularımıza dolayısıyla topluma kalıcı değerler üretmek için gayret ediyoruz. ” dedi.
Çayeli Bakır’ın gazetecilerle iş birliği içerisinde olmaya çaba sarf ettiğinin altını çizen Güreşçi; “Firmamız hakkında yayınladığınız olumlu olumsuz bütün haberleri saygıyla karşılıyoruz. Sizin sayenizde yaptığımız iyi işleri artırmak için çalışıyor, hatalarımızı tekrar etmekten kaçınıyoruz. Basın mensupları olarak bir anlamda bize ışık tutuyorsunuz, ayna oluyorsunuz. Desteğinizi bizden hiçbir zaman esirgemediğiniz için sizlere minnettarız. Bütün basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR