MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
25 NİSAN Perşembe 03:54

Belediye Başkanı ile Mahalle Muhtarları Sözleşmeli ve İşsiz Gençlerle Bir Araya Geldi

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Mahalle muhtarları ve Sendika Başkanı sözleşmeli çalışanlar ve işsiz olan gençlerle bir araya geldi.

MADENLİ
Giriş Tarihi : 30-12-2019 19:49
Belediye Başkanı ile Mahalle Muhtarları Sözleşmeli ve İşsiz Gençlerle Bir Araya Geldi
"

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı'nın önderliğinde Belediye Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda sözleşmeli çalışan ve işsiz olan gençlerle bir araya geldi. Mahalle muhtarları ve sendika başkanı Mustafa Kara'nın da yer aldığı görüşmede sözleşmeli çalışan ve işsiz olan gençlerin sorunları ele alındı.

ORTAK PAYDAMIZ MADENLİ
Toplantıda Belediye Başkanı Necip Yazıcı, sizlerin derdi bizim derdimiz olduğunu unutmayın. Biz dün olduğu gibi bugünde sizin dertlerinize ortak olmak, çözüm bulmak için kendim ve mahalle muhtarlarım ile birlikte gayret gösterdik göstermeye devam edeceğiz, çünkü biz hep birlikte bir aileyiz hep birlikte Madenliyiz ifadelerine yer verdi. 

DURUMLARINI AN BE AN TAKİP EDİYORUZ
Sözleşmeli olarak çalışan gençlerin durumunu yakından takip ettiğini belirten Başkan Yazıcı, süreç 2-3 ay önce başladığını ve bu geçen süre zarfında sürekli görüşmeler gerçekleştirdiğini ve bu görüşmelerde daima gençlerimizin yanında olduğunu belirtti ve gelişmeleri an be an takip ettiğini iletti.

İŞSİZ KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE GAYRET SARFEDİYORUZ
Toplantıda yer alan işsiz gençler içinde gayret sarfettiğini belirten Başkan ve mahalle muhtarları beldemizdeki iş imkanlarında her ne şartta olursa olsun beldemiz gençlerinden tercih edilmesi için iş kollarında bulunan her bireye ilettik, iletmeye de devam edeceğiz.

GENÇLER; " SİZLERDEN UMUTLUYUZ "
Toplantıda sorunlarını dile getiren gençler Belediye Başkanı Necp Yazıcı ve mahalle muhtarlarına gelişen olaylar ve iş kolları konusunda kendilerinden umutlu olduklarını vurguladılar.

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR