MADENLİ HABER | Madenli, Çayeli, Rize ve 53 Haberler
HV
18 NİSAN Perşembe 14:51

AK Parti'den Çayeli'nde Coşkulu Miting

31 Mart Yerel Yönetim seçimlerine günler kala partiler çalışmarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bu amaçla Çayeli Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Ahmet Mesut Parkında miting düzenlendi.

secim-2019
Giriş Tarihi : 29-03-2019 08:26
AK Parti'den Çayeli'nde Coşkulu Miting
"

31 Mart Yerel Yönetim seçimlerine günler kala partiler çalışmarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bu amaçla Çayeli Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Ahmet Mesut Parkında miting düzenlendi. Mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı, Madenli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan, İl Genel Meclis Üyeleri ve adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları ile coşkulu bir topluluk katıldı.


Mitingde ilk konuşmayı yapan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen şunları söyledi; Bu kalabalığı gördüğümde beş yıl önceyi hatırladım. Beş yılın ne kadar çabuk geçtiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Geçen beş yıl için helalleşmek için burdayız. Benim hakkım varsa helal olsun. Sizdende helallik istiyorum. Beş yıl da yaptıklarımızı anlatacak değilim. Yapabildiklerimizi yaptık. Yapamadıklarımız için affınıza sığınıyoruz. İnşaallah yeni gelen arkadaşımız onlarıda başaracaktır. Bize verdiğiniz destek için Allah sizlerden razı olsun. Allah önümüzü açık eylesin. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil. Elde edeceğimiz sonuç ile sayın Cumhurbaşkanımızın boynunu büktürmeyeceğinize zerre kadar süphem yoktur. Biz size güveniyoruz sizde bu kadrolara güvenin. Hiç süpyeniz olmasın çünkü bu kadrolar Sayın Cumhurbaşkanımızın talebeleri ve onun yolundan giden insanlar. İnşallah 31 Mart akşamıda yine bu kalabalıkta bu ekiple burada zafer konuşsını yapmayı diliyorum.

Mitingde konuşan Madenli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necip Yazıcı ve Büyükköy Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan'da seçimde destek istediler.

Ak Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Mustafa Baltacı'da yaptığı konuşmada şunları söyledi; Rabbime binlerce şükürler olsun. Sizlerin karşısında Belediye Başkanı Adayı olarak çıktığım çok mutluyum çok gururluyum. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok değerli bakanımıza çok değerli milletvekillerimize ve il başkanımıza sizlerin karşısına bizleri getirdikleri için şukranlarımı sunuyorum.
Ben sizlerin huzurunda sevgili kardeşim Atilla Esmen beye çok teşekkür etmek istiyorum. Beş yılda Çayelimize güzel hizmetler yaptı. Allah ondan razı olsun. Bizler Atilla Esmen kardeşimizi bırakmayacağız. Her daim birlikte olacağız. Onun fikilerinden faydalacağız. Başladığı projelerin takipçisi olacağız.
Sağda solda beyannamede olan şeyleri nasıl yapacaklar gibi sözler söylentiler duyuyorum. Birileri şunu bilmiyor. Her şeyden önce bzim çok değerli bir büyüğümüz var. Sayın bakanımız var Hayati Yazıcımız var. Bu gün burada güzel bir kalabalık oluşturdunuz. Sizlere tekrarden çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz bozmasın. Aramızda nifak sokmak isteyenlere fırsat vermesin.

Miting programında son konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı "Her alanda iyileşme sağladık. Türkiye'yi büyüttük ama her şeyi çözdüğümüz ve her sorunu hallettiğimiz iddiasında değiliz. Daha çok yapacak işimiz var." AK Parti siyasetinin merkezinde millet olduğunu, bu merkezden hiçbir zaman sapmadıklarını belirterek, "Şaşmadık. Yola çıkarken öyle dedik. Rotamızı siz çizdiniz ve siz gösterdiniz. Siz ne diyorsanız o dedik. Türk siyasi tarihinde rahmetli Adnan Menderes 'Yeter söz milletin' demişti. 3 Kasım 2002'de Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti kadroları olarak destek ve yetki beklerken onu tekrarladık ve şunu ilave ettik. 'Sadece söz değil, karar da sizin.' dedik." ifadesini kullandı.


Yazıcı, hiç eğilmediklerini vurgulayarak, "Dikleşmeden dik durmak AK Parti'nin liderinde temayüz eden karakteristik bir özelliğidir. Sizin yüzünüzü hiçbir yerde kızartacak, utandıracak hiçbir iş yapmadık. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki kadrolar erdemle cesaretle irfanla milletin hak ve hukukunu korumak, hayat standardını yükseltmek, önündeki engelleri ortadan kaldırmak için siyaset yapan kadronun adıdır. Diğerlerinden farkımız bu. Biz siyaseti millete hizmet etmek, sorunlarını çözmek, ülkemizi büyütmek, hayat standardını yükseltmek için gece gündüz çalışan kadrolarız. Biz diyoruz ya 'Durmak yok, yola devam', kendimize söylüyoruz. Milletten yetki alan kadroların işi Ankara'da yan gelip yatmak değil. Üreteceksin, koşacaksın, terleyeceksin ve dertli olacaksın. Hem vatana, hem millete hem de bayrağa sevdalı olacaksın. AK Parti budur." diye konuştu.
- "Doğru bildiğimizi açıkça size söyleme erdemine sahip insanlarız"

Yazıcı, seçime birkaç gün kaldığını anımsatarak, "Sandığa gideceğiz. Türlü söylentiler duyuyoruz. Sakın itibar etmeyin. Bizden duymadığınız herhangi bir söylentiyi bizlere asla addetmeyiniz. Biz doğru bildiğimizi açıkça size söyleme erdemine sahip insanlarız. Aziz milletimizden gizli saklı hiçbir işimiz ve hiçbir hesabımız olamaz." dedi.


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uluslararası kuruluşlardan görevini yapmayanlara karşı dillendirdiği vicdani değerler dolayısıyla hedef halinde olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
"Bu seçimde millete yaslanan Recep Tayyip Erdoğan'ın halk nezdinde desteği ne olacak, ona bakıyorlar. Arzu ediyorlar ki bu destek azalsın. 31 Mart günü Türkiye aleyhinde beklenti içinde olanlara ders vermeye kararlı mı Çayeli? Bunu lafta bırakmamalıyız. Dostumuz ve nazımız geçtiğimiz herkese bu gerçeği hatırlatmalıyız. Fantezi yapma lüksümüz yok. Biz çok iş yaptık. Türkiye'nin her sorununa el attık. Her alanda iyileşme sağladık. Türkiye'yi büyüttük ama her şeyi çözdüğümüz ve her sorunu hallettiğimiz iddiasında değiliz. Daha çok yapacak işimiz var. Birlikte yapacağız."

 

ZEKİ SARIZEKİ SARI

Madenli Haber - Zeki Sarı

YORUMLAR